Trygt festivalbesøk!

Ultima følger helsemyndighetenes retningslinjer og forskrifter for å skape et sikkert miljø for publikum og ansatte. Les om myndighetenes retningslinjer her.
Ved symptomer på sykdom som luftveisinfeksjon, forkjølelse, etc./eller hvis du er i karantene, ber vi deg om å vise hensyn og holde deg hjemme. 

Ved kjøp av billetter
Billetten din er personlig og kan ikke brukes av andre. Kjøper du billett for flere er det viktig at du vet hvem som skal benytte disse. Dette for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet. Du må derfor også ha billett til gratis arrangementer, som bestilles på ultima.no.

Om du har gitt bort billetter i gave og ikke selv skal være med, ber vi deg sende en e-post til billetter@ultima.no med navn og kontaktinformasjon på de som kommer.

På grunn av smitteverntiltak vil årets billettsalg kun foregå digitalt. For å unngå kø og smitterisiko oppfordrer vi publikum om å kjøpe disse i forkant. Vennligst ta kontakt med en representant fra Ultima på konsertstedet dersom du trenger assistanse med kjøp av digitale billetter.

Hvis du ikke har mulighet til å benytte en kjøpt billett, kontakt oss på e-post billetter@ultima.no eller på telefon 92888041. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter ved sykdom.

Når du kommer på konsert
Møt opp i god tid. På grunn av smittevernstiltak vil innslipp til konserten ta lenger tid.
Det vil være håndsprit tilgjengelig ved inngangsdøren som vi oppfordrer alle til å bruke før og etter konserten.
Vennligst hold en meter avstand til andre publikummere og ansatte.
Publikum får anvist plass ved ankomst.

Ultimafestivalen foregår på ulike arenaer som følger myndighetenes forskrifter og retningslinjer for smittevern. Vennligst ta kontakt via e-post til karoline@ultima.no dersom du har spørsmål til den enkelte arenas håndtering av dette.

Vi ønsker deg et trygt og hyggelig festivalbesøk, og gleder oss til å se deg!

180820_Trygt festivalbesøk