Death to The Machine

Death to The Machine

Mennesket mot maskinen: norsk artcore, radikal persisk elektronikk og brassband for fullt volum

Death to The Machine
Sentralen
8/9, kl. 21

Bill.: 350/250

Mennesket mot maskinen på Sentralen 8. september: norsk artcore, radikal persisk elektronikk og brassband for fullt volum.

På plakaten står Sote med Tarik Barri, Behrouz Pashaei & Arash Bolouri og deres Sacred Horror In Design - et nytt audiovisuelt prosjekt som gir et sjeldent glimt inn i Irans underverden av elektronisk kunst.

Den tidligere hardcorevokalisten Torgny Amdam blir ledsaget av den kontroversielle kunstnerlegenden Willibald Storn som nå er i åttiårene, samt vokalisten Maria Due og andre, i det som blir en miks av dekonstruert rockekonsert, performancekunst, vokal og dans, med referanser til konsumisme, seksualitet, drømmer og fremtid. 

Tod den maschinen (WP) er et sammenstøt mellom Forsvarets Stabsmusikkorps og gitarinnovatør Stian Westerhus som gjenspeiler den økende kampen mellom menneskelig bevissthet og kunstig intelligens. I det nye verket eksploderer konflikten mellom automatisering og menneskelig vilje – og mellom et tradisjonelt brassband og nyskapende komposisjoner – i 45 minutter med ren energi. 

Billetter i salg nå!