Personvernerklæring – Ultima

Personvernerklæring – Ultima Oslo Contemporary Music Festival

Behandlingsansvarlig

Stiftelsen Ultima Oslo Contemporary Music Festival (Ultima) ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Nettside

Ultimas nettside benytter cookies for å kunne lagre arrangementer som er lagt inn i favoritter.
Ultima bruker Google Analytics for å måle brukeradferd på nettsiden. Informasjonen er anonymisert og kan ikke relateres til enkeltpersoner.

Billettsalg

Ved billettsalg fra www.ultima.no blir kjøper overført til Ticketmaster som er Ultimas billettleverandør. Opplysninger om billettkjøp lagres ikke hos Ultima.

Nyhetsbrev

Ultimas nyhetsbrev informerer publikummere som har meldt seg på listen om festivalens arrangementer. Ultima lagrer kun navn og e-postadresse.Nyhetsbrev sendes ut via Mailchimp.

Frivillige

Ultima lagrer personopplysninger om våre frivillige for å sikre god dialog. Vi lagrer navn, e-post, telefon og matintoleranser. Frivillige kommer gjerne tilbake til senere års festivaler. Vi beholder derfor informasjonen i 3 år. Lagret informasjon blir slettet umiddelbart hvis en frivillig ber om å bli slettet. Informasjonen lagres i logistikksystemet Webbusiness.

Den registrertes rettigheter

Alle som er registrert har rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger vi har om deg ber vi deg ta kontakt via e-post.

Deling av opplysninger

Ultima deler ikke personopplysninger med tredjeparter.

Kontakt

Send gjerne en e-post til info@ultima.no om du har spørsmål eller kommentarer til Ultimas personvernerklæring.