Ultima på by:Larm 2018

Ultima og by:Larm presenterer Kafé Hærverk

I samarbeid med årets by:Larm og Kafé Hærverk har Ultimafestivalen gleden av å presentere Ultima-kjenninger i ny drakt. Fredag 2. mars er det duket for en duo og en trio bestående av noen av de beste blant norske musikere innen den eksperimentelle sjangeren.

Lost Girls, kl. 20.30
Lost Girls er det nye prosjektet til Jenny Hval og multi-instrumentalist Håvard Volden. Under by:Larm presenterer Ultima duoens nye mini-LP Feeling. Komposisjonene Drive og Accept er resultatet av et kunstnerisk samarbeid som har pågått de siste tre årene. Deres første utgivelse som Lost Girls slippes på Smalltown Supersound og markeres med duoens første liveopptreden. Jenny Hval mottok strålende kritikker også internasjonalt for sitt siste album Blood Bitch som ble urfremført live på Ultimafestivalen i 2016.

The Amgala Temple, kl. 22.00
De erfarne musikerne Lars Horntveth, Amund Maarud og Gard Nilssen er kjente navn gjennom sine mange bidrag, prosjekter og band over flere tiår. Som trioen Amgala Temple handler det i stor grad om improvisasjon, drevet frem av en haug med elektronikk og instrumenter. Musikken fremføres hundre prosent live av veteranene, og vil bli dokumentert på deres kommende plate som gis ut i høst på det nye selskapet Pekula Records (Jansen Records + Erlend Mokkelbost).

Dørene åpner kl. 20.
Billetter i salg via by:Larm.

bylarm