Compagnie Furinkaï: Origami

Scenekunst
Installasjon
torsdag 14. september
Christian Frederiks plass, 16:00
Kvinne og maskin i perfekt harmoni. En slående performance og skulptur som kombinerer akrobatikk og en ombygd kontainer.

Compagnie Furinkaï: Origami
Christian Frederiks plass (Sjøsiden/Jernbanetorget)

Torsdag 14. september kl. 16 og 17.30
Fredag 15. september kl. 16 og 17.30
Lørdag 16. september kl. 13
Fri entré

Origami er en slående performance og skulptur som kombinerer akrobatikk og en ombygd kontainer. En kontainer, som vi kjenner dem fra den globale transportbransjen, er delt opp i uvanlige segmenter og utfolder seg til noe som ligner på origamiform.

Etter å ha blitt klekket ut av et gigantisk stålegg fortsetter Satchie Noro å vri kroppen i ulike stillinger samtidig som hele strukturen endrer form og folder seg ut. Performancekunstneren balanserer på liner, trapeser og modifiserte fotfester og håndtak mens hun svinger en øks rundt hodet. Den luftige koreografien gjør at tilskuerne holder pusten.
Produsert av Dansens Hus.

Satchie Noro og Silvain Ohl – prosjekt, konsept
Silvain Ohl and Eric Noël Konstruksjon – konstruksjon
Satchie Noro – dans
Fred Costa med stemmen til Maia Barouh – originalmusikk
Thierry Arlot – lys- og scenemester
Karine De Barbarin – kostymer 

Samprodusert av: Centro Cultural Teatro Container Valparaiso, Les Noctambules de Nanterre, Institut Français de Santiago du Chili / La Briqueterie, CDC du Val-de-Marne, Le Centre culturel de La Norville, Le Théâtre d’Arles, scène conventionnée pour les nouvelles écritures. Med hjelp fra Arcadi Île-de-France, Dispositif d’accompagnements. Støttet av Conseil Général de l’Essonne og la Direction Régionale des Affaires Culturelles d’Île-de- France – Ministère de la culture et de la communication. I partnerskap med Centro Cultural Teatro Container.

Støttet av Le Citron Jaune, Centre National des Arts de la Rue, Les Noctambules de Nanterre, Brand & Nuance

http://www.origami-noro-ohl.com/

Compagnie Furinkaï: Origami

Christian Frederiks plass 16:00

Billett 0,-